Go to:
Food pillory
Jahody

V jahodách byl téměř trojnásobně překročen maximální limit reziduí pesticidu spinosad.

TESCO KUŘECÍ PRSNÍ ŘÍZEK, čerstvé, třída jakosti A

V potravině byla zjištěna přítomnost patogenní bakterie Salmonella Infantis, která může způsobit onemocnění zvané salmonelóza.

Cabernet sauvignon - jakostní víno červené s přívlastkem výběr z hroznů, 2018, suché, alk. 13,5%obj.

Ve víně byla prokázána přítomnost histaminu, přestože na webových stránkách www.vinocibulka.cz, na kterých proběhl nákup kontrolního vzorku, bylo víno označeno jako "bez histaminu".

Spotřebiteli tak byla poskytnuta zavádějící informace o složení potraviny.

Staročech PREMIUM

Chuť a vůně byly netypické, cizí a výrazně kyselé.

KUŘECÍ ŘÍZKY ČERSTVÉ

V kuřecím mase byla prokázána přítomnost patogenní bakterie Salmonella Infantis, která může způsobit onemocnění zvané salmonelóza.

O tomto výrobku již SZPI informovala v tiskové zprávě ze dne 9. 10. 2023 Potravinářská inspekce upozorňuje na další dva případy salmonely v kuřecím mase ze zahraničí.

 

Molekulární vodík Recovery H2 Inside

V doplňku stravy byla zjištěna přítomnost hořčíku v kovové formě. Kovový hořčík není povolená forma minerální látky pro použití při výrobě doplňků stravy.

Chilli, Ớt

V potravině byl překročen maximální limit reziduí pesticidů - chlorfenapyr sedminásobně, famoxadon téměř trojnásobně a prochloraz pětinásobně.  

Vlašské ořechy jádra

Chuť a vůně ořechů byly netypické, žluklé, výrazně palčivé a hořké. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení. Potravina neměla prošlé datum minimální trvanlivosti.

Closed establishments
THI THU VAN NGUYEN
Retail THI THU VAN NGUYEN
Nádražní 1135, 564 01 Žamberk
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Foodstuffs damaged by pests
Traces of exposure and occurrence of mice
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Strongly fouled cooling equipment (no other storing premises available)
Damage of the walls
JEDNOTA, spotřební družstvo Nová Paka
Wholesale JEDNOTA, spotřební družstvo Nová Paka
Táboritská 1442, 508 01 Hořice v Podkrkonoší
Occurrence of mice excrements
Occurrence of dead mice
Failure to protect premises against the access of pests
Traces of exposure and occurrence of mice
Filth on the floor
Damage of the floor
MARTIN TOMIŠKO
Restaurant MARTIN TOMIŠKO
Litětiny 71, 533 71 Dolní Roveň
Occurrence of mice excrements
Traces of exposure and occurrence of mice
Strongly neglected cleaning
Fouled kitchen equipment
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
FineBistro s.r.o.
Fast food FineBistro s.r.o.
Žukovského 888/2, 161 00 Praha
Unavailable warm water supply - hygienic cleaning of dishes and glass impossible
Unavailable warm water supply for washing hands
THI TRAM VO
Retail THI TRAM VO
náměstí Karla IV. 9/9, 628 00 Brno
Occurrence of mice excrements
Occurrence of dead mice
Occurrence of insects
Failure to protect premises against the access of pests
Strongly neglected cleaning
Filth on the floor
Damage of the walls
Premises used also for activities irrelevant to the food business operation
Milan Mach
Production Milan Mach
Netovická 875, 274 01 Slaný
Occurrence of mice excrements
Occurrence of dead mice
Occurrence of insects
Failure to protect premises against the access of pests
Traces of exposure and occurrence of mice
Occurrence of mould at the premises
Occurrence of mould on the ceiling
Filth on the floor
TRONG QUYNH CAO
Retail TRONG QUYNH CAO
Mořina 5, 267 17 Mořina
Strongly neglected cleaning
Fouled kitchen equipment
Accumulation of waste
Strong fouling of entire premises
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Renovation in progress
Smoking at the premises background
Inappropriate storing of foodstuffs
Adolf Zeman - Zemanova kavárna s.r.o.
Sweetshop Adolf Zeman - Zemanova kavárna s.r.o.
Josefská 493/4, 602 00 Brno
Occurrence of mould on the walls
Inappropriate storing of foodstuffs
Information about the project Food pillory

Information about the project Food pillory

Term Dictionary

Definition of basic food industry term and concepts.

FAQ

Answers to your questions.