Go to:
Food pillory
ČESKÁ CHUŤ Eidam STROUHANÝ 30% TUKU V SUŠINĚ

U všech kontrolovaných balení byla na povrchu potraviny pod neporušeným obalem zjištěna přítomnost plísně zelené barvy. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.

Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku. Potravina neměla prošlé datum použitelnosti.

JUNIOR

Výrobek zapáchal po kažení a jeho povrch byl lepkavý. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.

Potravina měla prošlé datum použitelnosti.

A.W. olomoucké tvarůžky věnečky, odtučněný zrající sýr

U části kontrolovaných balení byl zjištěn na povrchu potraviny výskyt kolonií plísní bílé a zelené barvy. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.

Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku, potravina neměla prošlé datum minimální trvanlivosti.

APIMEL KVĚTOVÝ AKÁTOVÝ MED

V medu byl zjištěn přídavek cizích cukrů. Do medu se výjimkou jiného durhu medu nesmí přidávat žádné jiné látky, ani látky přídatné.

MED „VČELKA“ KVĚTOVÝ

Aktivita enzymu diastáza byla nižší, než je stanoveno příslušným právním předpisem.

APIMEL KVĚTOVÝ AKÁTOVÝ MED

V medu byl prokázán přídavek cizích cukrů. Do medu se s výjimkou jiného druhu medu nesmí přidávat žádné jiné látky, ani látky přídatné.

Pylová analýza prokázala, že se nejedná o med akátový a že výrobek obsahoval i med původem z Číny (na etiketě bylo uvedeno, že se jedná o regionální původ ze Slovenska).

Obsah látky hydroxymethylfurfural (HMF) byl vyšší, než je stanoveno v příslušném právním předpise. HMF je látka, která vzniká například při vyšších teplotách během zpracování medu.

Med včelka květový

Dle etikety se mělo jednat o směs medů z EU a mimo EU, pylová analýza však prokázala, že med byl z regionu Čína.

Med byl tedy jiného geografického původu, než bylo uvedeno na obalu.

Olomoucké tvarůžky velké - odtučněný zrající sýr

U části balení byla na povrchu potraviny zjištěna přítomnost plísně. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.

Potravina neměla prošlé datum minimální trvanlivosti.  

Closed establishments
TONY LE s.r.o.
Retail TONY LE s.r.o.
U kněžské louky 2766/3, 130 00 Praha 3
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Strongly neglected cleaning
Strong fouling of entire premises
Filth on the walls
Filth on the floor
LAM NGUYEN TUNG
Retail LAM NGUYEN TUNG
Vrbnovská 1351/13, 268 01 Hořovice
Occurrence of mice excrements
Traces of exposure and occurrence of mice
Strongly neglected cleaning
Accumulation of waste
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Premises used also for storing of items that could have impact on food quality or safety
Smoking at the premises background
RENATA TOBĚRNÁ
Restaurant RENATA TOBĚRNÁ
565 53 Sloupnice 267
Occurrence of mice excrements
Traces of exposure and occurrence of mice
Unavailable warm water supply - hygienic cleaning of dishes and glass impossible
Unavailable warm water supply for washing hands
Strongly neglected cleaning
Accumulation of waste
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Smell on the workshop
HESAK s.r.o.
Fast food HESAK s.r.o.
Zderazská 46, 153 00 Praha
Occurrence of mould on the walls
Fushou Food s.r.o.
Production Fushou Food s.r.o.
Čermná nad Orlicí 110, 517 25 Malá Čermná
Occurrence of mould at the premises
Occurrence of mould on the walls
Occurrence of mould on the ceiling
Filth on the floor
PRADDIS spol. s r.o.
Restaurant PRADDIS spol. s r.o.
Žižkovo nám. 8/8, 390 01 Tábor
Occurrence of insects
Strongly neglected cleaning
Strong fouling of entire premises
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Strongly fouled cooling equipment (no other storing premises available)
Damage of the ceiling
Risk of contamination of foodstuffs due to unsatisfactory premises
Inappropriate storing of foodstuffs
ĐĂNG CÔNG MAI
Retail ĐĂNG CÔNG MAI
Švehlova 399, 798 52 Konice
Occurrence of mice excrements
Traces of exposure and occurrence of mice
Strongly neglected cleaning
Strong fouling of entire premises
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Damage of the walls
Damage of the floor
Smell on the workshop
B-klub s.r.o.
Pub, bar or casino B-klub s.r.o.
Vaníčkova 315/7, 169 00 Praha
Occurrence of mould at the premises
Occurrence of mould on the walls
Occurrence of mould on the ceiling
Occurrence of mould in cooling equipment
Strongly neglected cleaning
Fouled kitchen equipment
Accumulation of waste
Strong fouling of entire premises
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Strongly fouled cooling equipment (no other storing premises available)
Damage of the walls
Damage of the ceiling
Premises used also for activities irrelevant to the food business operation
Information about the project Food pillory

Information about the project Food pillory

Term Dictionary

Definition of basic food industry term and concepts.

FAQ

Answers to your questions.