Go to:
Food pillory
Farmland Meruňky sušené

U všech kontrolovaných balení byli přes obal viditelní drobní bílí živí škůdci, a to jak na povrchu jednotlivých plodů, tak na vnitřní ploše obalu. Výrobek zapáchal po kvašení.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný olej vykazoval známky tepelného rozkladu - přítomnost zuhelnatělých zbytků smažených potravin, hnědá barva, viskózní konzistence, výrazný výskyt modrošedého kouře.

Poděbradský zdroj TMAVÁ 14

Pivo obsahovalo méně alkoholu, než bylo uvedeno na obalu.

TESCO STUDENT MIX - Směs rozinek a jader skořápkových plodů

Ve výrobku byly použity nepražené arašídy, na obale ve složení byly uvedeny arašídy loupané pražené. 

ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI

Potravina zapáchla po kažení a měla značně vybledlou barvu. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.

Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku. Vzorek byl odebrán z načatého balení.

ŠUNKA 80 % masa

Potravina zapáchala po kažení, barva byla silně vybledlá. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.

Vzorek byl odebrán z načatého balení. Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku. 

CHONDROITIN SULFÁT 100G 240 kapslí

Doplněk stravy obsahoval podstatně méně chondroitin sulfátu, než bylo uvedeno na obalu.

ŠUNKOVÝ SALÁM

Potravina zapáchala po kažení a měla oslizlý a lepkavý povrch. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení. Potravina měla neznámé datum použitelnosti.

Closed establishments
Gingilla, s.r.o.
Restaurant Gingilla, s.r.o.
Křížová 88/24, 603 00 Brno
Occurrence of mice excrements
Occurrence of dead mice
Failure to protect premises against the access of pests
Foodstuffs damaged by pests
Traces of exposure and occurrence of mice
Occurrence of mould on the walls
Strongly neglected cleaning
Fouled kitchen equipment
Strong fouling of entire premises
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Smoking at the premises background
Risk of contamination of foodstuffs due to unsatisfactory premises
Globus ČR, v.o.s.
Retail Globus ČR, v.o.s.
U Skleníků 1490/24, 735 64 Havířov - Prostřední Suchá
Occurrence of mice excrements
Occurrence of live mice
Occurrence of dead mice
Traces of exposure and occurrence of mice
THI TRA NGUYEN
Retail THI TRA NGUYEN
Svatoplukova 1648/4, 796 01 Prostějov
Unavailable warm water supply - hygienic cleaning of dishes and glass impossible
Unavailable warm water supply for washing hands
Unseparated basins for washing hands and tools
Johnova pekárna s.r.o.
Retail Johnova pekárna s.r.o.
nám. Československé armády 17, 551 01 Jaroměř
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Damage of the floor
VAN TOI TRINH
Retail VAN TOI TRINH
Komenského 27, 549 01 Nové Město nad Metují
Occurrence of mice excrements
Occurrence of live mice
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
PITAGROSS s.r.o.
Restaurant PITAGROSS s.r.o.
Legerova 617/76, 120 00 Praha
Occurrence of mould at the premises
Occurrence of mould on the walls
Occurrence of mould on the ceiling
TURBO PIZZA, s.r.o.
Fast food TURBO PIZZA, s.r.o.
Prokopa Diviše 847/9, 400 01 Ústí nad Labem
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Strongly neglected cleaning
Filth on the floor
Strongly fouled cooling equipment (no other storing premises available)
Damage of the walls
Damage of the ceiling
OVERSEAS FOOD s.r.o.
Restaurant OVERSEAS FOOD s.r.o.
Rybná 650/3, 110 00 Praha
Occurrence of insects
Unavailable warm water supply - hygienic cleaning of dishes and glass impossible
Strongly neglected cleaning
Strong fouling of entire premises
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Strongly fouled cooling equipment (no other storing premises available)
Damage of the walls
Damage of the ceiling
Information about the project Food pillory

Information about the project Food pillory

Term Dictionary

Definition of basic food industry term and concepts.

FAQ

Answers to your questions.