Go to:
Food pillory
FRANKOVKA, Moravské zemské víno, suché, č.š. 19-16/Z, alk. 12% obj., Země původu: Česká republika

Chuť a vůně vína byly oxidativní a po nežádoucích těkavých látkách.

Nežádoucí těkavé látky - octovatění vína je choroba vína způsobená aerobními bakteriemi octového kvašení. Projevuje se ostrou octovou vůní a chutí.

Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách.

Čokoládové bonbóny „MILLENNIUM GOLD“ s lískovými ořechy v mléčné čokoládě

Výrobek obsahoval arašídy v množství, které již není možné považovat za stopové.

Spotřebiteli tak byla poskytnuta zavádějící informace: "Může obsahovat stopy arašídů".

Debi Hazelnut-Tabulková čokoláda s lískooříškovou náplní

Ve výrobku byla zjištěna přítomnost alergenu - arašídů, který nebyl uveden na obale.

PINOT GRIS bílé víno, suché, č.š. 16116G.

Víno bylo zakalené s plovoucími nečistotami.

V chuti a vůni vína byla patrná oxidáza. 

Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách.

SAUVIGNON víno bílé polosladké, MZV, z.p. ČR, alk. 12 %

Chuť a vůně vína byly po nežádoucích biologických procesech (byla patrná sekundární fermentace). Víno mělo netypickou barvu neodpovídající označení.

Sekundární fermentace (druhotné kvašení) je nežádoucí kvašení zbytkového cukru ve víně, projevuje se štiplavou chutí a vůní po oxidu uhličitém, případně i vznikem zákalu.

CHARDONNAY, bílé víno suché, alk. 11,8% obj., země původu Maďarsko, víno s CHZO

V chuti a vůni vína byla patrná oxidáza.

Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách.

CANTI PINOT GRIGIO, IGT, rosé, 12% vol.

Chuť i vůně vína byly silně oxidativní.

Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách.

Closed establishments
Ladislav Chalupa
Retail Ladislav Chalupa
náměstí Míru 481, 378 81 Slavonice
Occurrence of mould at the premises
Strongly neglected cleaning
Filth on the walls
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Damage of the walls
Size or organisation of the premises for storing of foodstuffs fail to ensure good hygiene practice
HUDASAN GROUP s.r.o.
Fast food HUDASAN GROUP s.r.o.
Nádražní 595/4, 602 00 Brno
Occurrence of insects
Filth on the floor
Risk of contamination of foodstuffs due to unsatisfactory premises
Igor Lisoň
Pub, bar or casino Igor Lisoň
Bořivojova 785/79, 130 00 Praha 3
Poor hygiene conditions on the toilets
Occurrence of mould at the premises
Occurrence of mould on the walls
Strongly neglected cleaning
Strong fouling of entire premises
Filth on the walls
Filth on the floor
Damage of the walls
Premises used also for storing of items that could have impact on food quality or safety
Inappropriate storing of foodstuffs
EGO Team s.r.o.
Pub, bar or casino EGO Team s.r.o.
Rybná 685/16, 110 00 Praha 1
Occurrence of mould on the walls
Damage of the walls
Inappropriate storing of foodstuffs
HUA YING, s.r.o.
Restaurant HUA YING, s.r.o.
Masarykova 972/2, 779 00 Olomouc
Occurrence of insects
Poor hygiene conditions on the toilets
Strongly neglected cleaning
Fouled kitchen equipment
Accumulation of waste
Strong fouling of entire premises
Filth on the walls
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Strongly fouled cooling equipment (no other storing premises available)
Premises used also for storing of items that could have impact on food quality or safety
Premises used also for activities irrelevant to the food business operation
Inappropriate storing of foodstuffs
GANGA RESTU s.r.o.
Restaurant GANGA RESTU s.r.o.
Palkovická 1314, 738 01Frýdek-Místek
Occurrence of mice excrements
Poor hygiene conditions on the toilets
Occurrence of mould at the premises
Strongly neglected cleaning
Strong fouling of entire premises
Filth on the walls
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Strongly fouled cooling equipment (no other storing premises available)
Damage of the walls
Inappropriate storing of foodstuffs
Václav Veverka
Restaurant Václav Veverka
Michelská 107/41, 141 00, Praha 4 – Michle
Occurrence of mould on the walls
Strongly neglected cleaning
Inappropriate storing of foodstuffs
Marie Václavková
Retail Marie Václavková
Táborská 106, 280 02 Nová Ves I
Occurrence of mice excrements
Unavailable warm water supply - hygienic cleaning of dishes and glass impossible
Unavailable running water supply
Occurrence of mould in cooling equipment
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Inappropriate storing of foodstuffs
Risky websites
https://scienceshoppro.com/420/bv-new-16216-med/gps
Website
State of the date 4/9/2019
https://scienceshoppro.com/420/bv-new-16216-med/gps
Bioveliss Tabs
https://todayofferhub.com/420/bv-m-9461-med/gps/
Website
State of the date 3/26/2019
https://todayofferhub.com/420/bv-m-9461-med/gps/
Bioveliss Tabs
https://todayofferhub.com/420/bioveliss-br/gps/
Website
State of the date 3/13/2019
https://todayofferhub.com/420/bioveliss-br/gps/
Bioveliss Tabs
https://shopnaturenow.com/420/bv-bnme-tox-12565/gps/
Website
State of the date 2/18/2019
https://shopnaturenow.com/420/bv-bnme-tox-12565/gps/
Bioveliss Tabs
www.flexa-plus.cz
Website
State of the date 2/18/2019
www.flexa-plus.cz
Flexa Plus
http://curentlydeal.com/420/bv-bnme-12213/gps/
Website
State of the date 2/18/2019
http://curentlydeal.com/420/bv-bnme-12213/gps/
Bioveliss Tabs
Information about the project Food pillory

Information about the project Food pillory

Term Dictionary

Definition of basic food industry term and concepts.

FAQ

Answers to your questions.