Go to:
Food pillory
mandarinky

V mandarinkách byl šestinásobně překročen maximální limit reziduí pesticidu

Kuřecí mleté maso stehenní

Ve výrobku byla zjištěna přítomnost patogenní bakterie rodu Salmonella sp., která způsobuje onemocnění salmonelózu.

albert - Kuřecí stehna

Ve výrobku byla zjištěna přítomnost patogenní bakterie Salmonella enteritidis, která způsobuje onemocnění salmonelózu.

MANDARINKA

V mandarinkách byl 180krát překročen maximální limit reziduí pesticidu fenbutatin oxidu.

Med rozmarýnový BIO tekutý

Pylová analýza prokázala, že se nejedná o med rozmarýnový.

ROZMARÝNOVÝ MED Z PYRENEJÍ

Pylová analýza prokázala, že se nejedná o med rozmarýnový.

Veltlínské zelené, víno bílé, suché, víno z Maďarska, alk. 11 % obj., objem 1 L

V chuti a vůni vína byla patrná oxidáza. Víno mělo nahnědlý odstín.

Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách.

PRESTIGE HYPER CLASSIC Oplatka máčená "HYPER" Classic

Výrobek obsahoval arašídy ve značném množství. Na etiketě výrobku byla uvedena informace: "Může obsahovat ...burské oříšky...", zjištěné množství ale o několik řádů překračuje množství, které lze považovat za stopové.

O tomto výrobku již SZPI informovala v tiskové zprávě: "Potravinářská inspekce stále zjišťuje potraviny s o několik řádů vyšším obsahem alergenů oproti informaci na obalu" ze dne 2. 3. 2020.

Closed establishments
Mystic-Café, s.r.o.
Restaurant Mystic-Café, s.r.o.
Radnické schody 172/7, 118 00 Praha 1 - Hradčany
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Strongly neglected cleaning
Filth on the floor
Risk of contamination of foodstuffs due to unsatisfactory premises
Inappropriate storing of foodstuffs
HONG NGUYEN NGUYEN
Retail HONG NGUYEN NGUYEN
Krásný Dvůr 201, 439 72 Krásný Dvůr
Strongly neglected cleaning
Accumulation of waste
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Size or organisation of the premises for production of foodstuffs fail to ensure good hygiene practice
Size or organisation of the premises for storing of foodstuffs fail to ensure good hygiene practice
Inappropriate storing of foodstuffs
JEDNOTA, spotřební družstvo v Pardubicích
Retail JEDNOTA, spotřební družstvo v Pardubicích
Šípkova 167, 533 41 Lázně Bohdaneč
Occurrence of mice excrements
Occurrence of dead mice
Occurrence of mould in cooling equipment
JIŘÍ BALDA
Production and distribution of food JIŘÍ BALDA
Ruská 275/126, 417 01 Dubí
Occurrence of mice excrements
Occurrence of mould on the walls
Strongly neglected cleaning
Strong fouling of entire premises
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Strongly fouled cooling equipment (no other storing premises available)
Damage of the walls
Damage of the ceiling
Premises used also for storing of items that could have impact on food quality or safety
Inappropriate storing of foodstuffs
VAN LUNG NGUYEN,
Retail VAN LUNG NGUYEN,
Sněžnická 209, 407 01 Jílové
Occurrence of mice excrements
Unavailable warm water supply for washing hands
Strongly neglected cleaning
Accumulation of waste
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
VAN HUNG NGO
Retail VAN HUNG NGO
Heřmánková 30, 460 01 Liberec
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Size or organisation of the premises for sale of foodstuffs fail to ensure good hygiene practice
Inappropriate storing of foodstuffs
Thi Dung Duong
Retail Thi Dung Duong
5. května 1915, 470 01 Česká Lípa
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Strongly neglected cleaning
Failure to ensure food waste disposal
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Sandow project, s.r.o.
Pub, bar or casino Sandow project, s.r.o.
Nádražní 561, 348 15 Planá
Occurrence of mice excrements
Occurrence of dead mice
Strongly neglected cleaning
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Information about the project Food pillory

Information about the project Food pillory

Term Dictionary

Definition of basic food industry term and concepts.

FAQ

Answers to your questions.