Chcete dostávat novinky z webu
Potraviny na pranýři?
Přihlaste svůj email zde.
Potravina zapáchala po kažení a měla oslizlý a lepkavý povrch. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení. Potravina měla neznámé datum použitelnosti.
Potravina zapáchala po kažení a měla oslizlý a lepkavý povrch. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Potravina měla prošlé datum použitelnosti.
Víno bylo vyrobené z hroznů, které nebyly sklizeny na území Rakouska v roce 2021.
Na povrchu potraviny se vyskytovaly kolonie plísní viditelné pouhým okem. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Potravina měla prošlé datum použitelnosti.
V potravině byla zjištěna přítomnost enteropatogenní Escherichia coli. Přítomnost této bakterie v potravině určené k přímé konzumaci představuje vysoké riziko vzniku onemocnění u spotřebitele.
V potravině byla zjištěna přítomnost patogenní bakterie Listeria monocytogenes, která způsobuje onemocnění zvané listerióza.
Informace o projektu Potraviny na pranýři
Vysvětlení základních pojmů potravinářské terminologie a pojmů použitých na webu Potraviny na pranýři.
Popis nevyhovujících parametrů jednotlivých komodit potravin.
Odpovědi na dotazy spotřebitelů.