Přejít na:

Kuřecí gyros

Nebezpečné potraviny Czech Republic Výroba Výroba 9. 6. 2017
Místo kontroly:
Hněvotín (Hněvotín 410, 78347 Hněvotín)
IČ: 73333247
Nevyhovující parametr:
Salmonella spp.

Ve dvou z pěti vzorků byla prokázána přítomnost Salmonella spp., která může způsobit onemocnění salmonelózou, pokud není potravina řádně tepelně upravena tak, aby teplota v jádře potraviny dosáhla alespoň 80 °C po dobu několika minut.

Šarže: datum výroby 27. 4. 2017
Výrobce: Jaromír Jaš, Hněvotín 410, 78347 Hněvotín
Distributor: Hněvotín
Země původu: Czech Republic
Datum odběru vzorku: 27. 4. 2017
Referenční číslo: 17-000049-SVS-CZ
 
Vzorek byl zjištěn úřední kontrolou Státní veterinární správy.