Go to:
Food pillory
Sylvánské zelené, země původu Slovensko, alk.11,5 %

Chuť a vůně vína byly oxidativní a po nežádoucích těkavých látkách.

Nežádoucí těkavé látky - octovatění vína je choroba vína způsobená aerobními bakteriemi octového kvašení. Projevuje se ostrou octovou vůní a chutí.

Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách.

VÍNO BÍLÉ, SUCHÉ, TRAMINER, ZEMĚ PŮVODU: MOLDAVSKO,ALK. 12,5% OBJ.,

V chuti a vůni vína byla patrná oxidáza.

Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách.

BURČÁK, MULLER THURGAU

Burčák obsahoval aleregen - oxid siřičitý, o jehož přítomnosti nebyl spotřebitel informován.

ÜLKER FRESHMINT, Bonbóny bez cukru s příchutí pomeranče

Výrobek obsahoval aditivní látky - kyselinu jablečnou, kyselinu citronovou a acesulfam K, které nebyly uvedeny ve složení na obale potraviny.

JSG med květový - luční

Aktivita enzymu diastáza byla podstatně nižší, než je stanoveno v příslušném právním předpise. Aktivita enzymu klesá například stárnutím medu.
Hydroxymethylfurfural (HMF) je látka, která vzniká například při vyšších teplotách během zpracování medu. Hodnota byla více než šedesátkrát vyšší, než je povolený limit.

JSG med lesní

Aktivita enzymu diastáza byla podstatně nižší, než je stanoveno v příslušném právním předpise. Aktivita enzymu klesá například stárnutím medu.
Hydroxymethylfurfural (HMF) je látka, která vzniká například při vyšších teplotách během zpracování medu. Hodnota byla téměř sedmdesátkrát vyšší, než je povolený limit.

JSG med květový

Aktivita enzymu diastáza byla podstatně nižší, než je stanoveno v příslušném právním předpise. Aktivita enzymu klesá například stárnutím medu.
Hydroxymethylfurfural (HMF) je látka, která vzniká například při vyšších teplotách během zpracování medu. Hodnota byla více než čtyřicetkrát vyšší, než je povolený limit.

JSG med lesní

Aktivita enzymu diastáza byla podstatně nižší, než je stanoveno v příslušném právním předpise. Aktivita enzymu klesá například stárnutím medu.
Hydroxymethylfurfural (HMF) je látka, která vzniká například při vyšších teplotách během zpracování medu. Hodnota byla více než čtyřicetkrát vyšší, než je povolený limit.

Closed establishments
Minh Hai Le
Retail Minh Hai Le
Prokopova 1276, 413 01 Roudnice nad Labem
Occurrence of mice excrements
Occurrence of live mice
Accumulation of waste
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Ota Kantor
Restaurant Ota Kantor
Hrádek 19, 739 97 Hrádek
Occurrence of mice excrements
Occurrence of mould at the premises
Occurrence of mould on the walls
Strongly neglected cleaning
Strong fouling of entire premises
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Risk of contamination of foodstuffs due to unsatisfactory premises
Inappropriate storing of foodstuffs
Ilona Šebestová
Restaurant Ilona Šebestová
Knínice 3, 588 56 Knínice
Occurrence of mice excrements
Occurrence of dead mice
Occurrence of mould in cooling equipment
Strongly neglected cleaning
Strong fouling of entire premises
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Strongly fouled cooling equipment (no other storing premises available)
Damage of the ceiling
Risk of contamination of foodstuffs due to unsatisfactory premises
Van Bach Tran
Retail Van Bach Tran
Tři Dvory 134, 280 02 Tři Dvory
Occurrence of mice excrements
Occurrence of live mice
Occurrence of dead mice
Foodstuffs damaged by pests
Strongly neglected cleaning
CARRY TRADE s.r.o.
Production CARRY TRADE s.r.o.
Ke Klíčovu 263/8, Praha 9 - Vysočany
Occurrence of mice excrements
Occurrence of live mice
Occurrence of dead mice
Failure to protect premises against the access of pests
Unavailable warm water supply - hygienic cleaning of dishes and glass impossible
Unavailable warm water supply for washing hands
Unavailable drinking water supply
Strongly neglected cleaning
Accumulation of waste
Premises used also for storing of items that could have impact on food quality or safety
Risk of contamination of foodstuffs due to unsatisfactory premises
Size or organisation of the premises for production of foodstuffs fail to ensure good hygiene practice
Inappropriate storing of foodstuffs
Jiří Bláhovec
Restaurant Jiří Bláhovec
Údolní 1173/104, 142 00 Praha
Occurrence of mould at the premises
Strongly neglected cleaning
Failure to ensure food waste disposal
Filth on the walls
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Damage of the walls
Damage of the ceiling
Premises used also for storing of items that could have impact on food quality or safety
Corrosion of metal construction (shelves)
save time s.r.o.
Restaurant save time s.r.o.
U Berounky 420, 252 28 Praha - Lipence
Occurrence of mice excrements
Occurrence of insects
Failure to protect premises against the access of pests
Unavailable warm water supply for washing hands
Occurrence of mould in cooling equipment
Accumulation of waste
Filth on the walls
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Strongly fouled cooling equipment (no other storing premises available)
Damage of the walls
Premises used also for storing of items that could have impact on food quality or safety
Smoking at the premises background
Corrosion of metal construction (shelves)
Risk of contamination of foodstuffs due to unsatisfactory premises
Size or organisation of the premises for production of foodstuffs fail to ensure good hygiene practice
Size or organisation of the premises for storing of foodstuffs fail to ensure good hygiene practice
Van Binh Nguyen
Retail Van Binh Nguyen
Nasobůrky 22, 783 21 Litovel
Occurrence of mice excrements
Foodstuffs damaged by pests
Informations
Risky websites and products

List of risky websites and products.

Term Dictionary

Definition of basic food industry term and concepts.

FAQ

Answers to your questions.